Biohacka din manlighet: De bevisade sätten att öka ditt testosteron

Varför?

Om du har laminerat den senaste utgåvan av Män hälsa tidningen i januari 2018 kan du ha märkt att under tre månader hade de goda män av Män hälsa skickade mig till en världsomfattande sjöfarten för allt en man kan öka testosteron, storlek, orgasmkvalitet, motivation och en mängd andra parametrar relaterade till manlighet.

Blodplättrika plasmainjektioner i min gren Klar.

Stamcellinjektioner direkt i min penis? Ja.

Akustisk vågterapi? Många gånger.

En naken behandling mot rött ljus, den berömda ”bensinstation piller”, den minskning av frekvensen utlösning, tantrisk sex, orgasmer och inverterad pump sofistikerad digital penis? Ja, ja, ja, ja, ja och ja.

Och jag upptäckte några fascinerande fakta. Till exempel, de flesta stimulerande piller testosteron kan du köpa online eller på din lokala Walgreens, CVS eller ditt lokala apotek består av chockerande mängder efedrin, koffein och sildenafil (den aktiva substansen i Viagra) – i huvudsak motsvarar flera koppar kaffe och ett farmaceutiskt läkemedel vara mycket bearbetas av levern (visserligen de också arbetat som gangbusters samtidigt ger mig intrycket att mitt hjärta skulle explodera).

Eller så här: det är faktiskt möjligt att avsevärt öka storleken på hans könsorgan, om det passar dig. Men det är dyrt och kräver nervblock, nålar och svåra tider med benen från varandra framför doktorn och hans lag.

Du kan även lära sig några veckor, några ganska fiffiga trick som kommer att hålla dig i form på ett tag, vad jag skulle kalla takten nöje relativt hög jämfört med en enda kön.

Men senast upptäckte jag nya bioacider för testosteron och sexuell prestanda som jag inte hade tid eller utrymme att presentera i den här artikeln. Och så, utan vidare, eftersom det var ett tag sedan jag publicerade artikeln mycket populär och fortfarande gäller: ”den ultimata guiden till din testosteron bio-attack: 17 sätt att maximera styrketräning, motivation och anti-aging Jag tänkte på det. Det är dags att se över frågan om optimering av testosteron och avslöja att jag upptäckte nyligen i tullområdet, mat, motion, motion, näringsämnen och verktyg mest beprövade att stimulera testosteron.

Men innan du doppar, låt mig gå tillbaka till denna ursprungliga artikel om testosteron biohacking, där jag utfärdat denna varning:

”Biohacking testosteron (även kallat T) har varit ett hett ämne de senaste åren. Uh, årtionden. Uh, århundraden. Kanske kan teknik och sociala medier bara göra lite mer än vad män och kvinnor antagligen har förföljt sedan tidens början.

Titta bara: YouTube är full av filmer och T-Optimera kedjor erbjuder iTunes fullt podcast ägnas åt utbildning och testosteron, Broscience forum är full av tips på planeten, det finns hela webbplatser stimulerande T linkbait och annonser och …

… Inte ens få mig att börja prata om kosttillskottsföretag, som köper främst billiga asiatiska örter, lägg dem i en flaska och producera en hemsida väldigt sexig, utformad för dig att tömma din plånbok och du typ av stimulerande magisk piller.

Och ja, du kan hitta många forskningsartiklar om T-optimering och till och med en massa böcker och e-böcker har publicerats. Jag har läst och studerat var och en av dem och bortom. Ärligt talat är jag en fulländad nörd. Jag spenderar hela dagen och studerar, läser, forskar, skriver, tinkar och experimenterar.

Och dessa till synes lovande kosttillskott, piller och tips låter bra, men fungerar bara inte. Tja … de fungerar inte, eller de höjer din lön så mycket att du spenderar hundratals intjänade dollar för nästan ingenting när det gäller en riktig ökning. Du skulle bli chockad av mängden blod ser jag som visar mig de män och kvinnor som gör allt de läser på Internet nätverk för att öka testosteron med knappt en bula totalt eller fria nivåer av detta hormon. ”

Med andra ord, varje gång du dyka in en artikel eller lyssna på råd att öka testosteron, fortsätt med försiktighet, om möjligt, själv kvantifiera dina resultat med hjälp av blod- eller urinprov (Den senare är guldstandarden för hormonell utvärdering), och var särskilt försiktig med kosttillskott och örter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *