Testosteron


Maxulin – Det bästa tillskottet för män!

Maxulin

Prova Maxulin till halva priset med testosteronbrist.org

 

 

För endast 199 kr (ordinarie pris 398 kr)

Beställ nu – halva priset!
Maxulin innehåller Testofen som kan hjälpa dig att få fram det bästa som man. Det är dokumenterat att dagligt regelbundet intag över tid kan frigöra mer av testosteronet i blodet. Mer fritt testosteron kan ge dig

 • Ny kraft
 • Förbättrad fysik
 • Mer lust

 

Maxulin innehåller det du behöver som man som:

Fenugreek: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen

Zink: Hjälper dig att bibehålla normal testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.

Vitamin B6: Minskar trötthet och utmattning

Magnesium: Normal muskelfunktion. Normal förbränning.

 

Beställ nu – halva priset!
Bara 199 kronor för 2 månader!


testosteronTestosteron är ett hormon som produceras av kroppen. Det produceras framförallt hos män i testiklarna. Testosteron påverkar hur män ser ut, deras utseende och hur de mår. Det driver mannens sexlust och hans spermaproduktion.

Med åldern så brukar testosteronproduktionen minska.

 

Vad gör testosteron?

 

Testosteron är hormonet som gör att du utvecklar manliga drag. De manliga hormonet är kemiska budbärare som triggar nödvändiga förändringar. Även kvinnor producerar testosteron men i mindre mängder. Testosteron främjar proteinsyntes och det är proteiner som bygger dina muskler.

 

 

 

Anabola effekter

Det ökar din muskelmassa, du blir starkare. Din bendensitet ökar.

 

Androgena effekter

testosteron man

Det manliga könsorganet mognar och blir fullvuxet av testosteron.  Rösten blir mörkare. Kroppsbehåring ökar, skägg, på armar osv.

 

Motivation

Testosteron påverkar din motivation. Det gör att du har en större tendens till risktagande.

 

Testosteron påverkar saker som:

 • Sex lust.
 • Benmassa.
 • Distribution av fett.
 • Musklernas storlek och styrka.
 • Produktion av röda blodceller

Utan tillräcklig testosteronproduktion så blir män impotenta.

Trots att testosteron är en manlig könshormon så bidrar testosteron till sexlust, bendensitet och muskelutveckling även för kvinnor.

 

Vad är testosteron?

Testosteron är det manliga könshormonet. Det produceras hos mannen i testiklarna och i äggstockarna hos kvinnan .  Det är det som ser till att du för hår på bröstet. Det är vad som driver din sexlust.

Under puberteten så ser testosteron till att du utvecklar dina muskler, det ger dig en djupare röst och ökar din penisstorlek. I vuxen ålder så ser det till att dina ben är starka och du bibehåller din sexdrift. Det är kort och gott vad som gör en man till en man.

Efter trettio års ålder så upplever de flesta män att deras testosteron minskar. Ibland så upplever de att deras sexlust minskar i samband med att testosteronet minskar, vilket får vissa män att tro att deras minskade sexlust minskat eftersom de blir äldre och inte för att testosteronet minskat och de fått testosteronbrist.

Många symtom som drabbar de med lågt testosteron har misstagits för att bero på diabetes, depression och högt blodtryck. Men tyvärr så är förståelsen för lågt testosteron väldigt liten. Men nu så vet fler om att lågt testosteron kan vara orsaken till problemen. Om du upplever det så kan du göra ett testosterontest och ta hjälp av en naturlig testosteronhöjare vara en del av en lösning.

 

Lågt testosteron: hur lite är för lite?

För en man så är lågt testosteron ungefär 300 nanogram per deciliter och att ha mycket innebär ungefär att du har 800 nanogram per deciliter. Ett lågt värde kan bero på mänska skäl som att:

 • Du har skadat dina testiklar
 • Testikelcancer
 • Hormonobalans
 • Infektioner
 • HIV/AIDS
 • Kronisk leversjukdom
 • Typ 2 diabetes
 • Övervikt

Även vissa genetiska åkommor kan orsaka låga testosteronvärden och ibland är helt enkelt orsaken okänd. Ibland så kan en man ha låga testosteronvärden samtidigt som de inte upplever några symtom.

Låga testosteronvärden leder ofta till saker som minskat bendensitet, benen blir alltså mer sköra och bryts lättare. Det kan vara ett symtom som du inte märker innan du blivit drabbad.

 

Hur får jag högt testosteron?

För att undvika brist i de ämnen som du behöver som man så kan du testa en testobooster.

Du ska undvika ibuprofen.

En dansk studie kunde visa på att efter ett par veckors konsumtion av ibuprofen så minskade ditt testosteron till samma nivå som en 70-åring. De kunde med sina franska kollega visa att ibuprofen har en negativ påverkan på din testosteronproduktion.

Man presenterade forskning i tidskriften Pnas där man låtit 31 manliga patienter i åldrarna 18-35 konsumera 600 mg eller placebo vid två separata tillfällen per dag. Redan efter två veckor kunde man visa att ibuprofen ledde till förhöjda värden av hormonet LH och det gör hjärnan när den försöker kompensera när testosteronproduktionen är låg. Man kunde även med vävnadsprover för testiklarna visa att ibuprofen påverkar de flesta av de hormoner som finns i testiklarna.

Testosteron effekt

Testosteron är ett viktigt manligt hormon. En man börjar producera testosteron så tidigt som vid sju veckor efter befruktningen. Testosteronnivåerna ökar under puberteten, toppar ut under sen ungdom och stabiliseras därefter. Efter cirka 30 år ålder så är det normalt att en mans testosteronnivåer minskar något varje år.

De flesta män har mer än tillräckligt med testosteron. Men det är möjligt att kroppen producerar för lite testosteron. Detta leder till ett tillstånd som kallas hypogonadism. Detta kan behandlas med hormonbehandling, vilket kräver läkares recept och noggrann övervakning. Män med normala testosteronnivåer bör inte överväga testosteronbehandling. Om du känner att du har brist på testosteron så kan det vara läge att prova ett testosterontillskott istället.

Testosteronnivåerna påverkar allt hos män från reproduktionssystemet och från sexualitet till muskelmassa och bentäthet. Det spelar också en roll i vissa beteenden.

 

Top 5 livsmedel som minskar dina testosteronnivåer

Precis lika viktigt som mat som ökar testosteron, du behöver förstå vilka livsmedel och andra saker i din diet minska testosteronnivåerna, så att du kan undvika dem!

Pojkar, ett av de största problemen i världen idag, har att göra med den enorma ökningen av östrogen i våra dieter!

En av de stora orsakerna till detta har att göra med alla hormoner, bekämpningsmedel och kemikalier som vi lägger i praktiskt taget allt vi äter idag!

Och så är vi alla på samma sida, östrogen är en testosteronmördare!

Inte bara är östrogen närvarande i vissa livsmedel som de flesta av oss äter varje dag, men östrogener är också i saker som vi inte ens kunde tänka på som plast i vattenflaskorna vi dricker eller plastbehållare där vi mikrovågsugn våra rester.

Speciellt när plasten värmer upp, släpper den BPA fylld med östrogen som går rakt in i våra kroppar, och det tråkiga faktum är att de flesta inte ens vet att vi gör det för oss själva.

Topp 5 mördar testosteron för att undvika

 • Kött (icke organisk): innehåller alla typer av steroider och andra kemikalier. Leta bara efter ekologiska kött som matas med gräs, eftersom kött kan vara ett utmärkt testosteron som ökar din mat!
 • Soja – efterliknar östrogen och har samma effekter som att döda östrogen testosteron. De flesta soja idag är genetiskt modifierade.
 • Enkel kolhydrater: dina typiska kolhydrater som munkar, kex, crackers, etc. Varför? Dessa kolhydrater omvandlas direkt till socker.
 • Socker: är inte bara dåligt för dig på nästan alla sätt, men det leder det också till en enorm ökning av östrogen
 • Mjölk (icke organisk):innehåller cirka 20 läkemedel och kemikalier som ökar östrogen

 

Top 5 östrogenblockerande livsmedlen

Du vill självklart äta livsmedel som ökar testosteron, behöver du också veta vilka livsmedel som är riktigt bra på att blockera östrogen

Här är en kort lista över livsmedel som är utmärkta för att blockera testosterondödaren  östrogen.

 • Röda druvor: deras hud innehåller en kemikalie som kallas resveratrol och deras frön innehåller en kemikalie som heter proanthocyanidin. Båda dessa kemikalier är effektiva för att blockera östrogenproduktionen.
 • Svampar – arbeta för att blockera östrogen i kroppen. De är kända för att förhindra framställning av ett enzym som kallas aromatas. Aromatas är ansvarig för att omvandla androgen till östrogen.
 • Korsblommiga grönsaker – Ett av de bästa sätten att stoppa östrogen är att äta korsblommiga grönsaker. Denna typ av mat har en hög nivå av fytokemikalier och arbetar för att stoppa produktionen av östrogen. Broccoli, blomkål, rovor, kål, spritkål, kål, bok choy, kål, rutabagas, osv.
 • Frön – några frön som chia, sesam och lin innehåller något som kallas polyphenoler. Dessa finns i växter och har visat sig minska östrogenhalten i blodet.
 • Grönt te – hjälper inte bara andra områden, inklusive att minska kolesterol och minska hypertension, men har också fytokemikalier som minskar östrogen.
 • Granatäpple – annan mat som är rik på fytokemikalier och har därför utmärkta östrogen-blockerande egenskaper.

Att öka dina östrogennivåer vill du inte göra.

 

Hur kan jag öka mitt testosteron naturligt?

Minska ditt kroppsfett
Överskott av kroppsfett ökar produktionen av kvinnligt könshormon östrogen, vilket kan göra så att dina testosteronnivåerna faller. Ta bort fettet och jag hoppas att du får mer chanser att testa din nya och förbättrade libido.

 

Undvik alkohol

Har du någonsin undrat varför överdriven alkoholkonsumtion gör dig svag i sanningens ögonblick? överdriven alkoholkonsumtion dödar testosteron, så tillåta dig själv en gräns på tre drinkar max och respektera det. Håll dig naturlig och få alla fördelarna utan riskerna.

 

Kör basövningar

Träna minst en dag veckan med basövningar. Övningar som marklyft, knäböj och bänkpress kräver användning av stora muskelgrupper samtidigt. Studier visar att detta är det mest effektiva sättet att öka testosteron, eftersom påfrestningen som basövningar lägger på din kropp kräver högre nivåer av testosteron för att hjälpa muskelreparationer än de som krävs under träningspasset som isolationsövningar där du enbart tränar enskilda muskelgrupper . Om du lyfter mer än sex repetitioner är vikten för lätt. Prova att arbeta på cirka 85% av ditt maximala en repetitionsmax.

Tips: tillåt minst 48 timmars vila mellan varje träningsdag med basövningar.

Vila
Efter att ha följt vårt råd om basövningar behöver du förmodligen inte läsa detta, men forskning har funnit att oförmågan att låta kroppen återhämta sig ordentligt mellan sessioner kan få testosteron att kollapsa upp till 30 %. Se till att du sover minst åtta timmar per natt och försök att ta en siesta på en eller två timmar minst en gång i veckan.


Ät bra
Svälj inte bara testoboosters och vänta på att ditt arbete är klart. Minska ditt kaloriintag med en kraschdiet är en av de värsta sakerna du kan göra. När du gör så då går din hjärna i svältläge och stänger av testosteronproduktionen tills hungern är över. Detta beror på att höga testosteronnivåer bränner mer fett – och snabbt. Din kropp behöver ett konstant kaloriintag för att producera testosteron, så att hoppa över måltider regelbundet kan orsaka ett dopp i näsan.

Tips: ta det lugnt under dagen och ha minst tre fasta måltider om dagen.