Maxulin är ett kosttillskott baserat på vetenskap som innehåller det du behöver för att känna dig som en man. Maxulin hjälper dig att öka mängden fritt aktivt testosteron i kroppen. Det innehåller 4 noggrant utvalda ingredienser för att optimera din hälsa.


Maxulin – Det bästa tillskottet för män!

Maxulin

Prova Maxulin till jubileumspris med testosteronbrist.org

För endast 39 kr (ordinarie pris 378 kr)

Beställ nu – jubileumspris!

Maxulin innehåller Testofen som kan hjälpa dig att få fram det bästa som man. Det är dokumenterat att dagligt regelbundet intag över tid kan frigöra mer av testosteronet i blodet. Mer fritt testosteron kan ge dig

 • Ny kraft
 • Förbättrad fysik
 • Mer lust

Maxulin innehåller det du behöver som man:

 • Fenugreek: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen
 • Zink: Hjälper dig att bibehålla normal testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.
 • Vitamin B6: Minskar trötthet och utmattning
 • Magnesium: Normal muskelfunktion. Normal förbränning.

Beställ nu – halva priset!

Bara 39 kronor för första leveransen!!


Fungerar Maxulin?

En av sveriges absolut bästa häcklöpare Robert Kronberg kommenterar Maxulin så här:

” Det har gett mig den extra kick som behövs”

– Robert Kronberg, häcklöpare, EM-brons i Madrid 2005

Maxulin har undersökt vad kunderna själva tycker om Maxulin och hela 88% rekommenderar Maxulin!

Vem ska ta maxulin?

Maxulin är ett naturligt kosttillskott som hjälper dig att få balans i livet som man. Det innehåller det du behöver som man för att inte få brist på de ämnen som kan ge dig testosteronbrist. Det är ett helt naturligt kosttillskott som du inte behöver recept för.

Många män kan uppleva ganska stora förändringar när deras testosteron sjunker både fysiskt och mentalt. Många tror att det beror på att de blivit äldre och vet inte att det beror på att deras testosteronproduktion har minskat. Vid trettio års ålder så minskar ditt testosteron med en procent varje år.

Maxulin effekt

En studie på 60 friska män som fick 600 mg Testofen som Maxulin innehåller under sex veckor visade på en signifikant ökning i tillfredsställelse i sitt sexliv och lust än gruppen som fick placebo. Därför innehåller Maxulin 600 mg Testofen.

maxulin effekt

En annan studie publicerades 2016 som var randomiserad, dubbelblindad och placebokontrollerad. Där gavs 120 män 600 mg Testofen varje dag under 12 veckor eller placebo. Där kunde man se att gruppen som fick Testofen upplevde en stor effekt på åldersrelaterade besvär som till exempel deras libido. Efter 12 veckor så höll testosteronet på normala nivåer och där en förklaring till att de upplevda positiva effekterna kan vara att mer testosteron var biologiskt tillgängligt i form av fritt testosteron.

Vad innehåller Maxulin?

Maxulin innehåller Testofen(bockhornsklöver), Magnesium, zink och Vitamin B6 för att maximera din naturliga förmåga att producera testosteron och att känna dig som en man.

 • Fenugreek (bockhornsklöver) 600 mg
 • Magnesium 125 mg
 • Zink 10 mg
 • Vitamin B6 1,4 mg

Låt oss gå igenom ingredienserna som finns i Maxulin.

Testofen – Fenugreek

Testofen är en intressant ingrediens i Maxulin som är ett patenterat bockhornsklöverextrakt som hjälper dig att frigöra det testosteron som är bundet. I en randomiserad studie av 60 friska män så kunde man visa förhöjd libido mot placebo. I en studie från 2010 så undersökte man vad Testofen eller fenugreek som det också kallas har för effekt på kroppens styrka, kroppskomposition och kroppens kapacitet förmåga att skapa styrka snabbt.

Man använde män som styrketränat mer än ett år. Man hade 23  män som var i snitt 20-år, med en vikt på 85 kg och 17% kroppsfett för placebogruppen. I den andra gruppen som tog Testofen så hade man 26 män med en genomsnittålder på 21, kroppsvikt på 90 kg och kroppsfett på 19%.

I studien så fann man en signifikant skillnad där kroppsfettet hade minskat mer för männen som använde fenugreek. Även den fettfria massan förbättrades men den var inte signifikant.

Magnesium

Det finns Magnesium i Maxulin som hjälper dig med din muskelfunktion och att få en normal energiomsättning.

Man har i en studie under 4 veckor undersökt hur ett tillskott på av magnesium med träning påverkar testosteronnivåerna. Man undersökte testosteronnivåerna när man vilade innan man fick ett tillskott, efter träning men innan tillskott, vilande efter tillskott och efter träning med tillskott.  Man fann fann att magnesium ökade det fria och totala testosteronvärdena i en vilande atlet. Ökningen är större hos vilande atleter än hos vilande.

Zink

Maxulin Zink

Att få i sig zink ökar testosteronnivåerna hos friska män om de har för lite av zink. Om serumzinknivåerna redan är balanserade är det troligt att kompletterande tillskott inte kommer att ge några ytterligare fördelar. Att få i sig för mycket zink kan också vara något negativt.

Vad anses vara för lite zink?

Minst 15 mg zink per dag behövs för att behålla även de mest avgörande hormonella funktionerna. Därför så innehåller de två tabletterna Maxulin du tar per dag 20 mg zink!

Vilket innebär att du kan konsumera mycket ostron och andra animaliska produkter varje dag eller så kan införskaffa Maxulin som innehåller zink och andra nödvändiga mineraler.  Om du är atlet och din kropp konsumerar mycket zink i samband med träning så är det extra viktigt att få i sig tillräckligt med zink.

Det finns många kliniska studier, som visar på fördelar av tillskott av zink i din diet som Maxulin innehåller.

Under intensiv träning visade sig att de elitwrestlare som avslutade varje dag med 3 mg per kg zink i en månad, ha signifikant högre testosteron och sköldkörtelhormonnivåer jämfört med placebogruppen som såg konstant minskar obehag av hormoner på grund av överdriven arbetsbelastning, är den troliga förklaringen att placebogruppen förlorade mycket zink genom svettning på daglig basis, och deras dieter var inte tillräckliga för att ersätta det mineral som förlorades i sina kroppar. På tilläggsgruppen var emellertid trenden inte bara att bevara testosteron utan också att öka både fritt och totalt testosteronnivåer från baslinjen till störande tillstånd. Vila och utmattning. Därför så innehåller Maxulin zink.

Samma forskare gick och reproducerade studien med 10 unga ”stillasittande manliga volontärer” under 2007 med samma zinkdosering under samma tidsperiod. Under dessa 4 veckor genomgick män ”ansträngande cykelträning” och som i sin tidigare studie kunde zinktillskott upprätthålla och öka fri och total testosteronnivå, såväl som sköldkörtelhormoner jämfört med placebo piller. Dessa två studier tyder på att zinktillskott, åtminstone under utövandet av befolkningen, är till nytta för hormonell hälsa. Eftersom båda studierna har visat förbättringar i fritt testosteronnivåer, är det också möjligt att zink kan hämma serum SHBG-nivåer och lämna mer bio-tillgängligt testosteron för androgenreceptorer.

Vitamin B6

Maxulin Vitamin B6

Maxulin innehåller vitamin B6 för att minskar din trötthet och känsla av utmattning.

Vitamin B6, även känt som pyridoxin, spelar en central roll i vår kropps energiproduktion. Det är nödvändigt för att metabolisera kolhydrater och proteiner, vilket ger oss bränsle och vitalitet. Dessutom är vitamin B6 en viktig del av vårt immunförsvar. Det hjälper till att producera antikroppar som skyddar oss mot infektioner. Genom att säkerställa att du får tillräckligt med vitamin B6 genom din kost kan du stärka din energi och immunförsvar.

Förbättrad Hjärnhälsa och Nervsystem:

Vitamin B6 är essentiellt för att hjärnan och nervsystemet ska fungera korrekt. Det är involverat i syntesen av neurotransmittorer, de kemiska budbärarna som hjälper till att reglera humöret och överföringen av signaler mellan nervceller. Tillräckliga nivåer av vitamin B6 kan bidra till att minska risken för depression och ångest samt förbättra kognitiv funktion och minne. Att inkludera livsmedel som är rika på vitamin B6, som bananer, avokado och kyckling, kan stödja din hjärn- och nervhälsa.

Maxulin och träning

maxulin träning

Du vet vad som testosteron gör för kroppen: det är det hormon som gör en man till en man (även om  kvinnor har det) och är viktigt för utveckling och underhåll av muskelmassa. Din kropp når toppen av sin testosteronproduktion vid 20 års ålder, så den minskar långsamt och minskar med 1% varje år från 40 års ålder. Lyckligtvis kan du undvika processen och till och med öka testosteron till de högsta nivåerna som behövs för att förbättra muskeltillväxten om du vill bli större – med hur du tränar, rätt kost och Maxulin.

”Allmänt ökar så ökar all typ av träning frisättningen och produktionen av testosteron”, säger idrottsmedicinska läkaren Jordan Metzl och författare till The Exercise Cure. ”Men det finns data som tyder på styrketräning och högintensivt arbete kan stimulera den största frisättningen av testosteron.” Medan forskning visar att de super-topparna av testosteron efter träning kan vara tillfälliga, kan den allmänna fördelen med regelbunden träning inte ignoreras. Nästan varje motståndsarbete är värd en plats i ditt träningsprogram för att öka ditt testosteron. Å andra sidan kan långa långsamma  konditionspass, som eviga jogging sessioner, ha en negativ effekt på dina testosteronnivåerna.

Dessa träningspass omfattar både tunga lyft och arbetsintensiva plyo-attacker, för maximal testosteronproduktion.

Överkroppsträning

Det är viktigt att växla mellan muskelgrupperna som du tränar på olika dagar för att ge de svaga kroppsdelarna tid att återhämta sig.

Dynamisk uppvärmning:

 • Gör 10-tums maskar följt av 30 sekunder jumping jacks. Upprepa två gånger

Kör tre set med minimal vila:

 • 10 pullups (kroppsvikt, assisterad eller viktad, som efter styrkenivån)
 • 10 renegade rows (alternerande sidor, räkna båda armarna som ett repetition)

Vila 1 minut.

Skapa tre serier med minsta vila:

 • 10 bänkpressar (med den vikt du klarar  av och kan fullborda set)
 • 10 hantelpressar (igen, så långt som möjligt för att hantera och slutföra settet)

Kardio

Kardioträning kan också ha en stimulerande effekt på dina testosteronvärden som Maxulin. Hemligheten: Blanda dina intervaller med uppsättningar med kroppsövningar.

Dynamisk uppvärmning: 3 minuters lätt jogging, då svänger benen (framåt och bakåt, 15 sekunder i varje riktning).

Spring i 4 minuter.
Knäböj i 1 minut.

Spring i 4 minuter.
Knäböj i 1 minut.

Spring i 4 minuter.
Gör armhävningar i 1 minut.

Spring i 4 minuter.
Gör mountain climbers i 1 minut.

Att kombinera Maxulin med regelbunden träning är rätt val.

Maxulin omdöme

Maxulin innehåller precis det som du behöver för att optimera din värden på ett naturligt sätt. Med Maxulin i kombination med träning och en god kost så har du goda möjligheter att känna dig mer som en man.

Beställ nu – 39 kr!

Maxulin och livsstil

maxulin livsstil

Andra kosttillskott mer än Maxulin kan övervägas. Att ta sina dagliga vitaminer kan hjälpa kroppen med att helt enkelt få i sig det som behövs för att du inte ska få en brist och kunna producera testosteron. Kreatin kan hjälpa dig att bygga mer muskler och öka din styrka. Glutamin är en essentiell aminosyra som det finns rikligt av i dina muskler. Proteinpulver kan alltid vara ett bra kosttillskott, speciellt om du äter en kost med mycket kolhydrater och snabbman där det kan vara svårt att få i sig proteinkällor snabbt med lågt fett.

Testosteronproduktionen påverkas av många variabler. Att äta en välbalanserad diet med mål regelbundna mål över dagen kan hjälpa dig att öka din testosteronproduktion. Att se till att du får ordentligt med sömn är också viktigt utöver att ta sina Maxulin.  Det hjälper dig också att återhämta dig från träning. Att minska din stressnivå med avslappningsövningar kan vara en bra idé. Stress orsakar sjukdomar och ökar din produktion av kortisol  som är muskelförstörande. Om du är stressad så kommer aldrig dina testosteronvärden vara optimala.

Att använda sig av regelbunden träning, en god kost, Maxulin, avslappningsövningar kan hjälpa dig en bra bit på vägen för att maximera dina naturliga testosteronproduktion.

Varför ska en atlet ta Maxulin?

maxulin atlet

Hormonet testosteron är av primär betydelse för alla som försöker öka sin styrka eller muskelmassa eftersom det spelar en betydande roll för att utveckla båda. Faktum är att testosteron är huvudanledningen till att män är mer muskulösa än kvinnor. Dessutom så har högre testosteron kopplat till högre kapacitet att bränna fett, ökad energi på gymmet och ökad libido. Då kan vi tydligt säga att allt som potentiellt kan öka ditt testosteron bör vara av högsta prioritet för varje atlet. För naturliga atleter som inte vill ta olagliga preparat så kan Maxulin som hjälper dig att att få tillgång till de ämnen som du behöver för att maximera din naturliga kapacitet att producera testosteron. Maxulin innehåller magnesium, zink, Vitamin b6 och testofen. Helt enkelt det du behöver för att maximera ditt resultat.

Maxulin biverkningar?

Maxulin är ett naturligt kosttillskott som enbart innehåller naturliga ingredienser. Du bör inte få några allvarliga biverkningar av att ta Maxulin. Om du har en lite känsligare mage så bör du ta Maxulin i samband med måltid för att minimera magbesvär. Om du tar några receptbelagda läkemedel så bör du informera din läkare om de kosttillskott du tar inklusive Maxulin.

Köpa Maxulin på apoteket?

Maxulin säljs inte på apotek utan den bästa sättet att få tillgång till Maxulin är på nätet. Det är eftersom du snabbt och smidigt ska kunna få det hem i brevlådan istället för att behöva gå till apoteket för att köpa Maxulin.

Beställ nu – 39 kr!

Länkkatalog Länkbyten.se