Testofen är ett patenterat extrakt av bockhornsklöver som hjälper till vid åldersrelaterade problem. I Maxulin så finns fyra noggrant utvalda ingredienser och en av dessa är faktiskt Testofen.

I en studie publicerad hos Aging Male så visade man på Testofens potenta resultat. Studien använde var dubbel blindad, randomiserad och kontrollerad med placebo för att man ska vara säker på resultatet. Man använde sig av 120 män i god hälsa mellan 43 och 70 år där man lät männen i den ena gruppen ta 600 mg Testofen i 12 veckor. Precis samma dos som finns i Maxulin. Man undersökte männens åldersrelaterade symton, dess sexuella funktion och serum testosteron. Man kunde visa på att de som fick Testofen rapporterade en bättre sexuell funktion, de fick en bättre erektion på morgonen och frekvensen av sex ökade. De fick dessutom högre totalt serum testosteron och det fria testosteronet ökade jämför mot placebogruppen efter 12 veckor behandling.

 


Maxulin – Det bästa tillskottet för män!

Maxulin

Prova Maxulin till halva priset med testosteronbrist.org

 

 

För endast 199 kr (ordinarie pris 398 kr)

Beställ nu – halva priset!

 

 

Maxulin innehåller Testofen som kan hjälpa dig att få fram det bästa som man. Det är dokumenterat att dagligt regelbundet intag över tid kan frigöra mer av testosteronet i blodet. Mer fritt testosteron kan ge dig

  • Ny kraft
  • Förbättrad fysik
  • Mer lust

 

Maxulin innehåller det du behöver som man som:

Fenugreek: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen

Zink: Hjälper dig att bibehålla normal testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.

Vitamin B6: Minskar trötthet och utmattning

Magnesium: Normal muskelfunktion. Normal förbränning.

 

Beställ nu – halva priset!

Bara 199 kronor för 2 månader!

 


Testofens historia

Testofen historia

 

Testofen är ett extrakt av bockhornsklöver som används som krydda framförallt i indisk thailändsk och persisk matlagning. Bockhornsklövers historia går långt tillbaka det äldsta fyndet är daterat till 4000 år f.Kr. Örten växer vilt från Kina till östra medelhavet.

 

Testofen biverkningar

I en studie så fann man att Testofen var säkert men några deltagare sa att de fick lite dålig mage om de tog Testofen utan måltid. Så om du får problem med magen när du konsumerar Maxulin så ta det i samband med måltid för att slippa matbesvär. Testofen är ett naturligt kosttillskott. Testofen är inget vanligt testosteron tillskott det hjälper dig istället att frigöra bundet testosteron.

Vad är Testofen?

Vad är TestofenTestofen är ett extrakt av den ettåriga örten bockhornsklöver som har ljusgröna blad och små vita blommor.  Det är en så kallad ärtväxt (fabaceae) som också är känd som Trigonella Foenum-Graecum. Bockhornsklöverväxten blir ungefär mellan 60 centimeter till en meter lång och dess frökapslar  innehåller 10-20 små platta, gulbruna skarpa aromatiska frön.

Bockhornsklöver frön har en något bitter smak och används ofta för att göra medicin. Men bockhornsklöver har en betydligt mycket bättre smak när man kockar den. Fröna som man gör Testofen extraktet från torkas och mals oftast är den mest populära delen av bockhornsklöver. Bladen används ofta i matlagning också.

Bockhornsklöver kan tas i munnen eller så kan man göra det till en sorts pasta som man lägger på huden för att läka. Inom tillverkning så använder man ibland bockhornsklöverextrakt i tvål eller kosmetika.