VitaePro är ett av kosttillskott som är ett av de mest använda i Norden. Det innehåller ingredienser som har dokumenterad positiv effekt på många sätt för kroppen som kan vara perfekt att komplettera din kost med.

 • Bra för immunsystemet
 • Bra för muskler
 • Innehåller Omega 3

vitaepro plus

VitaePro Plus hjälper dig med dina leder. Varje led har en slags stötdämpande bindväv vid ändarna av benet som heter brosk. Varför inte prova VitaePro som är utvecklat av fantastiska Vitaelab!

VitaePro Plus hjälper dig med

 • Ledbrosk
 • Muskler
 • Immunsystem
 • Hjärtat
 • Minskar trötthet

Prova Vitaepro Plus till HALVA priset!

Vitaepro plus – till halva priset!


Vad innehåller VitaePro?

VitaePro innehåller antioxidanter som vitamin C och vitamin E. VitaePro består av 60 fantastiska kapslar.

Vitamin E utvunnet ur sojabönor.

Vitamin C hjälper dig med kollagenbildning som

Vitamin D hjälper dig att ha en normal muskelfunktion.

Omega 3-fettsyror

Selen är en mineral som du kan få i dig i kosten. Det är en antioxidant som skyddar dig mot oxidativ stress. Du kan få idig selen från fisk och skaldjur eller spannmål. I VitaePro så får man selen från selenium  methionin.

Är det säkert att ta VitaePro ?

Ja, VitaeLab kvalitetssäkrar VitaePros leverantörer och utför omfattande tester för att veta att VitaePro är säker att använda.

Vad ska jag göra med än att ta VitaePro för att förbättra min hälsa?

Det finns flera saker förutom VitaePro som kan hjälpa dig att ta din hälsa till rätt nivå. Du kan även testa om du har testosteronbrist testa Maxulin som innehåller Testofen.

 • Försök hålla en bra vikt. Övervikt har många negativa effekter på kroppen
 • Styrketräna: att träna aktivt och se till att bygga muskler har visat sig ha många positiva effekter på kroppen.
 • Sov tillräckligt: När du sover så får din kropp möjlighet att återhämta sig. Du konsumerar inga kalorier när du sover så det är lättare att hålla vikten när du sköter din sömn.

VitaePro styrketräning

VitaePro i kombination med styrketräning

Att träna regelbunden ser till att du får en god hälsa, minskar risken att utveckla många sjukdomar och hjälper dig att leva ett längre och hälsosammare liv. För många av oss så innebär att du tränar att gå, jogga, joggmaskin eller andra aktiviteter som får hjärtat att pumpa.

Men ganska ofta så glömmer man bort värdet av styrketräning i kombination med ett bra kosttillskott som VitaePro. När du når 50 års ålder och äldre så är styrketräning faktiskt kritiskt för att behålla och för att prestera med dina vardagsaktiviteter och i ditt vardagsliv eller bara för att ha en aktiv livsstil.

Den genomsnittliga 30-åringen kommer att tappa en fjärdedel av sina muskler när han når 70 års ålder och halvera dem vid 90 års ålder. ”Att enbart göra aerobiska övningar är inte tillräckligt” enligt Dr. Robert Schreiber som är läkare på Hebrew SeniorLife och lärare i medicin på Harvard Medical School. ”Om du inte gör någon form av styrketräning så kommer du att bli svagare och mindre funktionell i ditt vardagsliv”

Vad är styrketräning?

Styrketräning kan vara något av följande:

 • Träning med fria vikter: som med skivstång eller hantlar.
 • Viktväst runt kroppen eller vid vrister: med varierande vikter
 • Träning med elastiska band: med varierande längd och anspänning som du tränar med att flexa armar och ben
 • Viktkroppsövningar: träning med din kropp som vikt till exempel dips eller armhävningar.

Hur mycket behöver du?

En nybörjare kan klara sig med så lite som 20 minuters styrketräning och du behöver inte grunta, svettas som en tecknad bodybuilder. Nyckeln är att köra ett balanserad program, träna med god form och att vara konsekvent. Du kommer att uppleva synbara förändringar på en till två månader. För att maximera resultatet så kanske du vill ta VitaePro så att du får i dig det du kan ha brist av.

vitaepro träning

Att börja med styrketräning

Du kan köpa din egna utrustning. En uppsättning med nybörjarhantlar kan kosta 500-1000 kronor. Gym har all möjligt tänkbar utrustning men du måste så klart betala en månatlig avgift. Böcker, videos och nätet kan lära dig lite grundläggande övningar och se till att du utvecklar ett enkelt träningsprogram.

Tänk på att i början att börja försiktigt så att du inte skadar dig själv. Det kan vara smart att diskutera en ny träningsplan med din läkare och vad du vill uppnå med din träning. Att uppleva mild träningsvärk mellan dina pass är normalt men minska lite om det varar mer än några dagar.

VitaePro och åldrande

Om du vill hålla dig ung i sinnet och kroppen? Utveckla positiva vanor som en kost med att positivt kosttillskott som VitaePro.

Vem vill inte hitta ungdomens källa. Ett magiskt piller som återställer dig till din ungdom existerar bara i legenderna. Men vetenskapen visar att vissa hälsosamma vanor kan se till att du får ett längre liv.

Heather Whitson, professor i geriatrik på Duke University of Medicine delar några av sina tips.

Sakta inte ner

”Träning och fysisk aktivitet är där det finns mest bevis, inte bara för att minska dödlighet, men också för att skapa allmänna hälsofördelar” enligt Whitson. Hon påpekar flera av träningens fördelar: färre hjärtattacker, förbättrad sömn och minne, mindre antal depressioner och smärta, bättre benstyrka och färre fall.

Vad för sort träning är bäst träning? ”Om du enbart kan utföra en sorts träning, så vill du ägna dig åt aerobisk träning” säger hon.

Gör allt som du tycker låter kul. Med andra ord, gå snabbt, träna på en stationär cykel eller ta en dansklass. Eller ännu bättre alternera aerobisk träning med styrketräning och att öva på din flexibilitet för att få ett välbalanserat program. Kanske kan flexrepair vara något för dig?

Medelhavskostvitaepro medelhavskost

Med ett fokus på färska frukter, grönsaker, fullkorn, och hälsosamma fetter så är medelhavskost en av de mest hälsosammaste sätten att äta. Dessutom så är det så pass gott att du vill fortsätta med det. Tillsammans med VitaePro så har du en vinnare.

Medelhavskosten är kopplat till bättre hjärthälsa och längre levnad. Whitson rekommenderar medelhavskost till sina patienter.

Undvik smör. Ändra till omättat olivolja för att steka och använd olivolja som salladsdressing. Vegetabiliska oljor som rapps och druvkärneolja är också bra val.

Ät fisk. Två gånger i veckan så byter du från rött kött till lax, sill, eller abborre.

Ät mycket frukt. Se till att det finns gott om plats för grönsaker som broccoli, grönkål, morötter och tomater. Grilla eller ånga dem, eller servera dem råa istället för att steka dem.

Håll kontakten

När familj och vänner går vidare med sitt liv så kan du tappa kontakten och du känner dig isolerad. Låt inte det hända.

”Desto mer kontakt människor har, desto bättre” enligt Whitson.

Bygg upp ett supportnätverk genom läkare, aktivitetshus eller en religiös organisation.

Inga undantag

Det tar i snitt sju försök för att sluta med tobak för alltid. ”Bara för att du försökt tidigare så betyder inte det att du inte kan sluta. Det innebär bara att du är närmare gången då lyckas.” enligt Whitson.

Om du känner att ditt hår börjar dra sig tillbaka så kanske du vill testa Provexin.