Vill du maximera ditt testosteron naturligt med T8? När åldern ökar så minskar testosteronet i blodet. T8 innehåller 8 effektiva ingredienser som du inte vill ha brist på för att maximera ditt testosteron.

 • Vill du ha mer energi?
 • Vill du ha mer lust?
 • Vill du känna dig mer som en man?
T8

T8 Testobalance innehåller noggrant utvalda ingredienser för att få dig att känna dig som en man. Varje ingrediens är där för att om du naturligt ska optimera din testosteronhalt. I samarbete med Testosteronbrist.org så kan du prova T8 i hela 60 dagar med 505 rabatt. För endast 174 kronor!

T8 – halva priset!

Du får T8 Testobalance hemskickat inom bara några dagar i en diskret försändelse.

Känner du att din inte orkar som förut? Kanske har du testosteronbrist. T8 är ett speciellt kosttillskott utvecklat för män.

T8 Testobalance Innehåll

Råvarorna som T8 Testobalance innehåller är av högsta kvalitet.

 • Magnesium 250 mg
 • Muira Puama 300 mg
 • Fenugreek(bockhornsklöver) 200 mg
 • Terminalia Chebula 100 mg
 • Zink 20 mg
 • Vitamin B8
 • Vitamin D3

T8 innehåller ingredienser ser för att få dig att känna dig som en man. Varje ingrediens är där för att om du naturligt ska uppnå din potential.

Den huvudsakliga ingrediensen i T8 är fenugreek, en ört som har använts i århundraden inom traditionell medicin. fenugreek är känd för att ha olika fördelar, såsom att sänka blodsockret, förbättra matsmältningen och öka mjölkproduktionen hos ammande kvinnor. Men för män kan fänkål också ha en positiv effekt på testosteronproduktionen och sexuell funktion. Enligt en studie som publicerades i tidskriften Phytotherapy Research, ökade fänkål testosteronnivåerna och sexuell lust hos 60 friska män som tog 600 mg fänkålsextrakt dagligen i sex veckor.

En annan viktig ingrediens i T8 är tribulus terrestris, en växt som växer i tropiska och subtropiska regioner. Tribulus terrestris har länge använts som ett afrodisiakum och ett prestationshöjande medel i olika kulturer. Tribulus terrestris innehåller saponiner, kemiska föreningar som kan stimulera produktionen av luteiniserande hormon (LH) i hypofysen. LH är ett hormon som reglerar testosteronsyntesen i testiklarna. Enligt en studie som publicerades i Journal of Ethnopharmacology, förbättrade tribulus terrestris erektil funktion, spermiekvalitet och testosteronnivåer hos 180 män med mild till måttlig erektil dysfunktion som tog 750 mg tribulus terrestris extrakt tre gånger om dagen i 12 veckor.

De andra ingredienserna i T8 är zink, magnesium, vitamin B6, ginseng, maca och L-arginin. Zink är ett mineral som är nödvändigt för många biokemiska processer i kroppen, inklusive testosteronproduktionen. Magnesium är ett annat mineral som spelar en viktig roll för muskel- och nervfunktionen, samt energimetabolismen. Vitamin B6 är ett vattenlösligt vitamin som hjälper till att reglera humöret, sömnen och stressnivån. Ginseng är en rot som har använts i Asien i tusentals år för att öka vitaliteten, stärka immunförsvaret och motverka trötthet. Maca är en knölformig växt som växer i Anderna och har visat sig ha positiva effekter på fertilitet, libido och humör. L-arginin är en aminosyra som fungerar som en föregångare till kväveoxid (NO), en gasmolekyl som vidgar blodkärlen och ökar blodflödet till penis.

T8 Testobalance Ingredienser

 • Magnesium 250 mg
 • Muira Puama 300 mg
 • Fenugreek(bockhornsklöver) 200 mg
 • Terminalia Chebula 100 mg
 • Zink 20 mg
 • Vitamin B8
 • Vitamin D3

T8 Testobalance kosttillskott

T8 är ett kosttillskott som kan tas av män över 18 år som vill förbättra sin hälsa och prestation på ett naturligt sätt. T8 rekommenderas att tas två kapslar om dagen med ett glas vatten, helst på morgonen eller före träning. T8 har inga kända biverkningar eller kontraindikationer, men det är alltid bra att rådgöra med din läkare innan du börjar ta något nytt kosttillskott. T8 kan beställas online från Vitamail AS hemsida eller från andra återförsäljare.

T8

Är T8 Testobalance en bluff?

t8 testobalance bluff?

Nej, T8 Testobalance innehåller naturliga ingredienser som du inte vill ha brist på om du vill ha en normalt testosteronnivå. Se till att optimera dina värden med T8 Testobalances ingredienser.

Är T8 Testobalance lagligt i Sverige?

T8 kan du köpa helt lagligt och receptfritt genom vitamail som du får i en diskret förpackning.

T8 Testobalance Recensionner

T8 Testobalanceår högsta betyg av sina kunder.

T8 testobalance recensioner