Testosteronhöjare

En testosteronhöjare kan det du behöver för att lösa de obalanser och brister på näringsämnen som kroppen kan ha för att producera rätt mängd testosteron. En testosteronhöjare kan hjälpa dig att att få en skjuts i din testosteronproduktion. Testosteronet fyller en nyckelfunktion för att din kropp ska fungera optimalt-

 


Maxulin – Det bästa tillskottet för män!

Maxulin

Prova Maxulin till halva priset med testosteronbrist.org

 

 

För endast 199 kr (ordinarie pris 398 kr)

Beställ nu – halva  priset!

 

 

Maxulin innehåller Testofen som kan hjälpa dig att få fram det bästa som man. Det är dokumenterat att dagligt regelbundet intag över tid kan frigöra mer av testosteronet i blodet. Mer fritt testosteron kan ge dig

 • Ny kraft
 • Förbättrad fysik
 • Mer lust

 

Maxulin innehåller det du behöver som man:

Fenugreek: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen

Zink: Hjälper dig att bibehålla normal testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.

Vitamin B6: Minskar trötthet och utmattning

Magnesium: Normal muskelfunktion. Normal förbränning.

 

Beställ Maxulin – till halva priset!

Bara 199 kronor för 2 månader!


 

Hur kan jag öka mitt testosteron?

 • Få ordentligt med sömntestosteronhöjare man
 • Håll en hälsosam vikt
 • Se till att vara aktiv och röra dig
 • Testa en naturlig testosteronhöjare eller testosterontillskott

 

Vad innehåller en testosteronhöjare som fungerar?

En bra testosteronhöjare kan innehålla flera saker men blandannat:

Magnesium

Att få tillräckligt med magnesium hjälper dig att öka testosteronvärden och stärka musklerna eftersom magnesium förbättrar kroppens antioxidantkapacitet, minskar inflammationen, vilket möjliggör en robust frisättning av testosteron och IGF-1 och därför vill du ha en testosteronhöjare med magnesium. Till exempel visade en ny studie att att ge tae kwon-idrottare cirka 750 mg magnesium per dag i 4 veckor ökade den fria T med 26% i vila och 18% efter ett intervallpass.

Att behålla tillräckligt med magnesium är nödvändigt för att ha balans i dina hormonvärden och hålla och dig mager. En italiensk studie från 2011 var till exempel en av de första som visade att äldre män med lågt magnesium hade en fri och total T lägre än de med högsta magnesiumnivåer. Magnesium var oberoende associerat med IGF-1 och T i dessa män efter justering för komplicerade faktorer såsom kroppsfett och sjukdom.

Magnesium som oftast finns i testosteronhöjare spelar många fysiologiska roller, inklusive:

• Det möjliggör framställning av enzymer som tillåter vitamin D att hjälpa till med kalciumabsorption och benbyggnad.
• Det är särskilt viktigt för idrottare eftersom det måste vara närvarande för att tillåta kraftiga muskelkontraktioner.
• Det slappnar av i centrala nervsystemet och spelar en viktig roll i hjärt-kärlsjukdom.
• Den stöder energiförbrukning och blodsockerreglering, och det låga magnesiuminnehållet har varit direkt relaterat till risken för diabetes.
• Det främjar sömn, vilket är extremt viktigt för att stödja testosteron – se # 4.

Lösning om du har magnesiumbrist: Ta 500 mg per dag magnesium av magnesium av hög kvalitet bunden med taurat, ororat, glycinat eller fumarat för att stödja hormonnivåer och atletisk prestanda. Att testa din magnesium, test för röda blodkroppar.
Högkvalitativa, måttliga doser av kosttillskott av magnesium innehåller inga hälsorisker, men mycket höga doser av laxermedel som innehåller magnesium och andra har varit kopplade till toxicitet.

Fenugreek – bockhornsklöver

Zink

Zink är en essentiell mineral som är involverat i reglering av många enzymer. Det är ett antioxidant- och immunstimulerande tillskott. Zink kompletteras oftast för att minska sjukdomsfrekvensen och för att stödja optimala nivåer av testosteron.

Lågt testosteron är vanligtvis förknippat med att du har zinkbrist, eftersom androgenreceptorer ofta förändras i män med zinkbrist. Zinktillskott har visats i olika studier för att öka nivåerna av luteiniserande hormon, ett hypofyshormon som stimulerar testosteronproduktionen. Studier har också visat att zink är en potent inhibitor av aromatas, vilket kan blockera omvandlingen av testosteron till östrogen.

Zink är en spårmineral precis som bor och har i många år förespråkats för dess testosteronhöjande egenskaper som testosteronhöjare. Det finns viss forskning som tyder på att det här kan vara möjligt. Zink är en essentiell faktor i produktionen av testosteron för många män och en brist av zink har i många fall visat sig ha en koppling till testosteronbrist. Vidare så har forskning visat att zink kan ha positiv påverkan för atleter som vill undvika testosteronbrist som triggas av brist på denna viktiga mineral.

D-vitamin

Ett tillskott med D-vitamin kan potentiellt öka testosteronnivåerna, men ytterligare forskning behövs för att avgöra om det verkligen påverkar testosteronnivåerna hos ungdomar och idrottare. Sanningen är sannolikt lik den för zink och magnesium – i ett bristfälligt tillstånd, testosteronnivåerna går under baslinjen, och genom att fylla i det måste du bara gå tillbaka till baslinjen (men inte mer).

 

 

Fungerar testosteronhöjare?

En testosteronhöjare kan vara effektiv om dina du har brist på något som redan testosteronhöjaren innehåller, men att bara ta en testosteronhöjare är inte det enda du ska bör göra.Således är grunderna för att behålla dina testosteronnivåer ganska enkla:

 • Lyft tunga vikter
 • Få tillräckligt med sömn
 • Bär inte för mycket överskott av fett
 • Se till att din kost är varierad och innehåller lövgrönsaker och animaliska fetter

Nu när vi har avmystifierat mycket av hype kring både förmodade muskelbyggande och testosteronhöjande kosttillskott, kanske du undrar om kosttillskott i allmänhet är värdelösa.

 

Vad är testosteron?

Testosteron är ett hormon som produceras främst i dina testiklar och äggstockar. Testosteron är ett helt naturligt könshormon som produceras av din kropp och det viktigaste hormonet för mannen. Både kvinnor och män producerar testosteron men bara i olika mängd. Testosteron kommer från äggstockarna hos kvinnan och utsöndras från testiklarna hos män. Hypofysen sänder signaler till kroppen om att producera  testosteron genom ett komplext signalsystem.

Eftersom det är det viktigaste manliga hormonet (androgen), har män i allmänhet mycket högre testosteronnivåer än kvinnor.

Och dessa testosteronnivåer påverkar mycket av det som händer i kroppen som:

 

 • Muskel och benstyrka
 • Spermaproduktion
 • Produktion av röda blodkroppar
 • Energinivåer och ditt humör
 • Din sexlust

Effekten av testosteron är lätt att se mer testosteron i kroppen, ger ett mer ”virilt” utseende, ljud och kroppens funktioner.

Och baksidan, desto mer du har av det kvinnliga hormonet östrogen, desto mer kommer kroppen att vara ”feminin”.

Som ett resultat, när testosteronnivåerna inte är så höga som de borde vara kan du uppleva olika biverkningar som:

 

 • Låg sexuell lust
 • Sömnproblem
 • Erektil dysfunktion
 • Tillväxt av fett
 • Låg spermieproduktion
 • Sömnproblem
 • Depression
 • Förlust av muskler och styrka
 • Hjärnan känns molnig

Det finns uppenbarligen många goda skäl att uppmärksamma våra testosteronnivåer och göra allt för att hålla dem i ett normalt intervall. För att hålla dem i gott skick så kan det vara bra med en testosteronhöjare som ser till att du får i dig de ämnen behöver för att få bra testosteronvärden.

Hur kan du öka ditt testosteron?

Testosteron är ett oerhört viktigt hormon. Du kan få hjälp att få den balansen du behöver med en testosteronhöjare.

Det påverkar direkt vår livskvalitet på många sätt och påverkar starkt vår fysiska kondition och prestanda. Den uppmärksamhet den tar emot är mycket viktig.

Vad många människor inte vill höra är dock att det inte finns några snabba korrigeringar för att öka och bibehålla optimala testosteronnivåer.

Höga nivåer av testosteron måste du förtjäna. De är en av de många fördelarna med ett hälsosamt liv som ser ut så här:

 • Ät tillräckligt med kalorier
 • Ät massor av näringsrika livsmedel (och integrera ett välformulerat multivitamin)
 • Balansera dina makronäringsämnen korrekt
 • Du är mager
 • Utöva regelbunden styrketräning
 • Överdriv inte konditionsträning
 • Se till att du får tillräcklig sömn
 • Få i dig en testosteronhöjare för att optimera din kost


Gör allt detta och du kommer att se fantastiskt ut och du får de högsta testosteronnivåerna du kan få naturligt.

Fokusera på basövningar som knäböj, marklyft, bänkpress och militärpress.

Dessa övningar framkallar större hormonella svar än de meningslösa isoleringsövningarna du ser de flesta göra. 

Ha en träningsrutin som kombinerar traditionell styrketräning med bodybuilding

testosteronhöjare styrketräningDenna kombination av träningsmetoder är det perfekta sättet att få mer muskel och mer testosteron för din körsträcka.

Det låga och höga arbetet du gör för att bygga styrka är också viktigt för muskelbyggande, men rena styrka program tenderar att vara låg volym (du gör inte många repetitioner i veckan) på grund av hur mycket stress de lägger kroppen.

Detta är inte optimalt för att maximera muskeltillväxt eller öka testosteronnivåerna.

Därför rekommenderar jag ett ”hybrid” tillvägagångssätt som betonar tung tyngdlyftning, men inkluderar även isoleringsövningar för att öka veckans volym utan att gå in i överträningsområdet.

Håll ner konditionsträningen

konditionsträning testosteronhöjareDu vet redan att det gör för mycket kardiovaskulär, och speciellt vid skärning är ett recept på magert fett.


Om du vill vara väldigt tunn, måste du förmodligen bara göra cardio för att öka dina energikostnader så att du kan fortsätta att förlora fett.

Den goda nyheten är dock att du inte behöver göra mycket. Till exempel gör jag aldrig mer än två timmar kardio per vecka under skärning.

Anledningen till att jag måste göra en bråkdel av andra människor är hög intensitetsintervallträning, vilket inte bara hjälper dig att förlora fett snabbare än steady state cardio, men höjer också T-nivåerna.

Testosteronhöjare som fungerar?

MaxulinOm du vill testa en testosteronhöjare som fungerar så ska du testa Maxulin. Maxulin innehåller allt som en man kan behöva som:

 

 

Fenugreek: Förbättrar utvecklingen av muskelmassa. Hjälper dig med förbränningen

Magnesium: Hjälper dig att få en normal muskelfunktion och en  normal förbränning.

Vitamin B6: Minskar trötthet och utmattning

Zink: Som hjälper dig att få normala testosteronvärden. Bibehåller normal fruktbarhet och reproduktion.

 

Beställ Maxulin – till halva priset!

Bara 199 kronor för 2 månader!

 

Hur fungerar testosteronhöjare?

hur fungerar testosteronhöjare

De bästa testosteronhöjarna främjar ökningen av testosteron genom den naturliga signalering som din kropp känner igen. Detta är möjligt på grund av de många komplexa vägarna som leder till testosteronproduktion. Med dessa många vägar finns det många alternativ för att uppnå dina mål, så att du kan välja den bästa metoden för din ålder och kroppstyp. Här är de viktigaste mekanismerna som bestämmer den naturliga produktionen av testosteron:

Alfa-5-reduktasinhibering: Denna testförstärkningsmetod minskar koncentrationen av Alpha-5-Reductase, vilket är ett enzym i hela kroppen som omvandlar aktivt testosteron till DHT. Effekten av denna hämning förhindrar testosteronnedbrytning och ökar därigenom testosteronkoncentrationer i kroppen. Denna typ av A5R-hämning är också den huvudsakliga metoden för behandling av förstorad prostata, vilket orsakas av höga halter av DHT.

Up Regulation – Många örter tillgängliga i naturliga booster tester fungerar som testosteron regulatorer eller promotorer. Dessa fungerar genom användning av specifika naturliga föreningar i örten, som en gång inuti kroppen kan naturligt signalera ditt DNA för att uttrycka högre testosteronproduktion. Det finns en mängd olika örter som gör detta och signalerar olika ”zoner” i ditt DNA. Dessutom fungerar vissa bättre än andra för olika människor på grund av variationen i den genetiska koden mellan olika människor.

Optimering av näringsämnen – Testosteronproduktion kan ofta ökas genom att optimera näringsämnen. Detta är integrationen av överflödiga viktiga vitaminer och mineraler som behövs för att producera testosteron. Detta gör det möjligt för din testväg att fortsätta producera bort, i motsats till någon som saknar viktiga vitaminer eller mineraler – vilket saktar eller stoppar testosteronproduktionen.

Reduktion av östrogen / kortisol – Reduktionen av östrogen (kvinnligt hormon) och kortisol (stresshormon) kan göra att testosteron får större påverkan på kroppen. Denna effekt är mest märkbar hos individer som har höga nivåer av östrogen och / eller kortisol, vilka hindras av långsamma vinster och svårigheter att förlora fett. Genom att minska östrogen och kortisol ökar kroppens affinitet mot fettförbränning och muskeltillväxt.

Dessa är de 4 huvudmetoderna där de bästa testosteronhöjarna ökar testosteronproduktionen. Det är viktigt att inse att många av dessa vägar kan införlivas samtidigt. Till exempel bör optimering av näringsämnen alltid övervägas när man främjar testosteronproduktionen. Dessutom föredrar de flesta män att hålla sig till en alfa-5-reduktasbehandling under hela året för att främja bättre prostatahälsa och förhindra håravfall.

Om du har ledvärk så kolla på Flexrepair.

 

 

Vilken mat är naturliga testosteronhöjare?

Tillsammans med din favorit testosteronhöjare så vill du äta mat som fungerar som naturliga testosteronhöjare.

Ostron

Ostron är en av de bästa naturliga testossteronhöjarna och är mest populära när det gäller att öka testosteronhalten i kroppen.

Detta beror på att ostron är mycket rika på zink, vilket förutom att öka testosteron, ökar spermaproduktion, fysisk uthållighet och muskeltillväxt.

Andra livsmedel rik på zink inkluderar pumpafrön och kycklinglever. Dessutom är zink också viktigt för att hjälpa sår att läka.

 

Rött kött

Faktiskt så är rött kött ett bättre alternativ än ostron eftersom de också är höga i zink och kroppen absorberar det lätt.

Bröd, lammkoteletter, biffar, spel är fantastiska matförbättringar test för killar som försöker få dessa testosteronnivåer!

 

Bananer

Bananer har enzymet av bromelain som har visat sig öka en mans libido, vilket är en av de aktiviteter som är nära relaterade till mängden testosteron du har i din kropp.

Dessutom är dessa frukter rika på B-vitaminer som riboflavin som är mycket viktiga för testosteronproduktion.

En annan frukt, rik på bromelain, är ananas.

 

Broccoli och andra grönsakerbroccoli

Genom att inkludera mer korsblommiga grönsaker i din dagliga kost såsom kål, blomkål och broccoli eliminerar det extra östrogen från kroppen, vilket ökar testosteron.

Dessutom är korsfibrer höga i fiber som kan hjälpa dig att gå ner i vikt och viktkontroll.

De hjälper också till att öka kroppens testosteronproduktion genom att sänka östrogenhalterna.

Vitlök

Vitlök har också visat sig vara bland de bästa testosteronhöjande livsmedlen, speciellt när de används i samband med en protein med hög proteinhalt.

Innehåller en kemikalie som kallas diallyl disulfid som stimulerar kroppen att släppa ett nyckelutsläppshormon, som i sin tur stimulerar testosteronproduktionen.

Jordnötter

Mandel, Brasilianska nötter, nötter och jordnötter ökar testosteronproduktionen och är alltså en naturlig testosteronhöjare.

Studier har funnit att män som äter en diet hög i enomättade fetter, den typ som finns i nötter, har de högsta testosteronnivåerna

Ägg

Ägg är också vanliga livsmedel som bidrar till att öka testosteronnivåerna.

De är rika på vitamin D och, som jag sa, är detta vitamin viktigt för optimala nivåer av detta hormon.

Det visas till exempel att män som lider av D-vitaminbrist har högre nivåer av östrogen och lägre testosteronnivåer och vice versa.

 

Höns

Alla fjäderfäprodukter som gås, kyckling, kalkon, för att bara nämna några, ger kroppen zink och mättade fetter, vilket är avgörande för den naturliga produktionen av testosteron.

Fiskolja

Fiskolja är känd för att vara en av de bästa källorna till omega 3, vilket är hälsosamt fett som är väsentligt för din kropp.

Dessa fetter ökar din förmåga att koncentrera dig, dina energinivåerna och förbättrar hår, hud och naglar.

Viktigast kommer torsklever och fiskolja att öka testosteronnivåerna avsevärt när du lägger till dem som en vanlig del av din integrationsrutin.

För balans i livet så kanske VitaePro är något för dig och för håret så kanske du vill testa Provexin.

 

Testosteronhöjares effekt på kroppen

Atleter och kroppsbyggare använder ofta kosttillskott för att öka sitt resultat. Testosteronhöjare är kosttillskott som kan hjälpa en atlet att öka sin muskelmassa och styrka. Testosteronhöjare som bockhornsklöver, zink och magnesium kan om du har en brist hjälpa dig med ditt testosteron.

 

Ökad motivation

En av de vanligaste rapporterade effekten av testosteronhöjare är att de ökar motivationen och din aggression under träningspassen. Om en atlet tränas hårdare, så kommer han sannolikt att uppleva att hans upplever resultat snabbare. Även om testosteronets roll i aggression kan vara överdrivet och de som rapporterar att de känner effekten kanske upplever en placebo effekt.

Bygga muskler

I samband med styrketräning, kan en testosteronhöjare hjälpa dig att få rätt muskelutveckling, musklerna får små mikroskopiska bristningar som byggs upp när du vilar. Ökad testosteron ökar hastigheten som musklerna byggs upp igen till starkare och större muskler utan att du behöver drabbas av överträning.

 

Ökad libido

Testosteronhöjare med örter om tribulus terrestris kan eventuellt fungera som ett naturligt hjälpmedel mot impotens och fertilitet. Det är känt att ökade testosteronnivåer driver till en större sexdrift, speciellt hos äldre män och kvinnor efter klimakteriet. Naturliga testosteronhöjande kosttillskott tror man kan signalera till kroppen att de ska producera mer av sitt testosteron, vilket borde öka din sexdrift och fertilitet samtidigt. Prata med din läkare innan du använder en testosteronhöjare för infertilitet eller impotens. Testosteronhöjare är inte tänkta för att ersätta utskriven medicin för det här syftet.

 

Vad är en testosteronhöjare?

Testosteronhöjare är inte steroider. De innehåller inga artificiella ingredienser och innehåller istället helt naturliga ingredienser. Det är inte som att köpa testosteron tabletter.

Testosteronhöjare påverkar inte direkt testosteronvärdena istället så ser de till att du har alla byggnadsblock du behöver för att optimera dina testosteronnivåer.

De är saker som

 • Optimera de enzymatiska reaktionerna som behövs för att producera testosteron
 • Snabba upp de signaler som skickas till leydigcellerna, som producerar testosteron, som tvingar dem att producera testosteron snabbare
 • Blockar vissa saker som gör att din testosteronproduktion är låg

De påverkar kroppen så att den kan producera mer testosteron istället för att tillföra testosteron artificiellt.

Naturligt ingredienser som bockhornsklöver har man funnit kan ha en positiv påverkan på din testosteronproduktion så därför vill du att din testosteronhöjare ska innehålla sådana ingredienser. Eftersom dessa ingredienser är naturliga så slipper du alla hemska bieffekter som du får om du tillför testosteron artificiellt.